Hamas – för eller mot befolkningen i Gaza?

Redan efter några dagar av Israeliska luftangrepp gentemot de islamistiska terroristerna i Hamas började civila palestinier få svårt att få förnödenheter, vatten och medicinsk hjälp. Och fortfarande idag verkar terroristerna ha gott om raketer, ammunition och sprängladdningar. Dessa har man smugglat in i Gaza genom de tunnlar som Israel nu håller på att förstöra.

Den som har tvivlat på var de av Hamas kontrollerade palestinska myndigheterna har haft sina prioriteringar, kan nu lugnt lägga sina tvivel åt sidan.

För Hamas är mer fokuserat på att hålla igång sin maniska och mordiska kampanj för att mörda israeliska civila än de bryr sig om att hjälpa och underlätta livet för sitt eget folk. De kunde ju ha fört in mat, vatten och mediciner igenom sina tunnlar, men valde uppenbarligen att prioritera annat.

Idag har de skjutit en mängd nya raketer, varav en träffade ett dagis i Ashdod. Tur att det var tomt, tror dock inte Hamas tycker detsamma.

Som en kontrast så har Israel enbart idag tillåtit 80 lastbilslaster (drygt 2000 ton) med förnödenheter genom sina gränsposteringar, även om dessa är under bombardemang från terroristernas raketer och granater.

Vad säger nu Fredrik Reinfeldt, som föreslagit att Hamas raketbeskjutningar skall sluta, när de inte följer detta råd?

Vad tycker han Israel skall göra nu då granaterna fortsätter regna mot civila? Lägga sig ned och dö?

Reinfeldt, och alla vi andra, borde vara tacksamma för Israels kamp för självförsvar av sin demokrati gentemot terrorister som inte bryr sig om vare sig sin ”egen” civilbefolkning såväl som andras.

Glöm inte heller att grott-teokraterna i Iran har ett finger med i spelet. Nu påstår de att de har 70 000 ”frivilliga studenter” som vill självmordsbomba sig gentemot Israeliska mål.

civil-israel

Jo, det finns även civila israelisk offer,
denna person skadades igår av Hamas
granatbeskjutning i Sderot, södra Israel.

Se även Claes Arvidsson (SvD)

Annonser

3 svar

  1. Jag tycker så synd om alla israliska soldater som sitter i sina pansarvagnar och är rädda och omringade av hatsika folkmassor.

    Carl Bilt

    Yeah Right!

  2. Själv tycker jag synd om Hamas-ledarna i Gaza som sitter i luftkonditionerade skyddsrum i underjorden, eller för den delen på lyxhotell i Damaskus. Omringande av skyddslösa palestinier som ger dem 100 procentigt stöd. Eller hur.

    Och vem är denne ”Carl Bilt”? Släkting till Charles Bult?

  3. […] annarkia, Fredrich Legnemarks …, Always keepin’ it re…, Alliansupproret, Klotband och FRED I MELLANÖSTERN, Palestina har rätt att göra motstånd (Svensson)UNRWA: situationen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: