Genusimperialism

Då jag studerade samhällsvetenskap så muttrades det ibland om ”sociologisk imperialism”, det vill säga att ämnet sociologi hade en tendens att breda ut sig på andra discipliners bekostnad.

Kan konstatera att detta är ingenting jämfört hur genusvetenskapen inte bara föreslås ta över hela Lunds Universitet, man tillämpar nu även sina ”vetenskapliga” rön direkt på småbarn. Detta genom att så kallade genuspedagoger härjar ute på förskolor genom att förbjuda lek i klätterställningar, dockor och vissa böcker, som om det vore någon slags ‘entarte kunst’.

Målsättningen är tydligen att skapa några slags könsneutrala indoktrineringsanstalter där barnen snart lär sig att bli könspoliser, i syfte att skapa Den Nya Androgyna Människan.

Att behandla människor som individer, att låta dem själva skapa sin egen identitet eller att på något sätt ge förtroende till föräldrarna att uppfostra sina barn, det verkar man ha förkastat.

david
David Bowie klarade tack vare föräldrauppfost-
ran och frånvaro av genuspedagoger att skapa

en egen individuell och unik identitet.

Se även Per Ström.

Annonser

2 svar

  1. Att ”genusvetenskapen” strävar efter att ha tolkningsföreträde och vill censurera all riktig vetenskap är ju inget nytt.

  2. Nä, men man går nu allt längre från att bara ”veta bäst” till att nu också ”kunna bäst” och agerar aktivt för maktutövning såväl inom akademin som i samhället i stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: