Politisk satir: Telegram från landet Ingenstans

Partiet Mindre politik (m) fortsätter sin förnyelse, under partinamnet Nya mindre politik, genom att förorda ännu mer politik än tidigare.

Riksförbundet för miljadärers likaberättigande (RFML) har nu även fått stöd av partiet Mindre politik. På partistämman beslutades att organisationer för icke-miljadärer inte kan få fortsätta att diskriminerar miljadärer. En del ledande icke-miljadärer menar till exempel att invigningsriter vid medlemskap inte skall få hållas för dem som inte är icke-miljadärer. Denna grymma orättvisa vill nu regeringspartiet Nya mindre politik stoppa genom mer politik.

goran_p2.jpg
Före detta statsminister Goran Pärsson har i dagarna släppt en bok om sin tid vid makten. I denna kritiserar han två av sina partikamrater för girighet samt svek då de övergick till en guldkantad karriär i det privata näringslivet. Goran Pärsson lever numera ett asketiskt liv i en skogskoja i Sörmland och är verksam som fattigmunk.

Myndighet för indrivning av skatter, Skattevärket, har initierat en landsomfattande husransakan. Statliga tjänstemän kommer att leta igenom allt från källare till vind i varje hushåll efter skattefel. Ett fåtal folkfiender har höjt sina röster för att protestera mot detta så kallade ”brott mot den personliga integriteten”, men denna attack mot effektiv myndighetsutövning har naturligtvis inte hörsammats. Skattevärket kommer dock inte att undersöka medborgarnas användande av internet.

Glasögon i din styrka från 395 kr inkl. porto!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: