Socialdemokraternas lekskola SSU

MUF skall, som sagt, bli någon slags fackförening för ungdomar eller underavdelning i Moderaternas kampanjorganisation. Borde inte också SSU fundera på sitt framtida uppdrag? Så här skrev SSU-medlemmen Anton Bergsmark i ett blogginlägg för några dagar sedan (eftersom det är borttaget publicerar jag hela inlägget här)…

Lite gatuvåld har väl ingen dött av!

Gatuvåldshysterien är sjuk, som vi alla som kan läsa vet så har inte gatuvåldet varken ökat eller minskat på tjugofem år, det man möjligen kan säga är att det var ngt värre på 90-talet.
Ändå kan borgerlig media göra poänger på det här i P1s god morgon världen den 14/10 hävdade galningen Carl Rudbeck att ” det är självklart att, I sverige ser man aldrig några poliser på gatorna, öehm, det är helt, dom är hel borta från det patrulerande, fanns det en polisiär närvaro på gator och torg så skulle öehöeh många av de här sakerna inte inträffa” JÄVLA SKITSNACK!
Alla vi som någon gång under de senaste fem åren gått utomhus kvällstid i en av våra svenska storstäder vet att så inte är fallet. I stockholm finns det t. o.m mobila polistationer på stureplan och medis på fredags- och lärdagskvällar. Den polisiära närvaron är enormt hög, och det har om man ser till statistiken inte gjort något för att sänka gatuvåldet.
DN hade stora tema sidor om hur fantastiskt manifestationen mot våld var, ungdommar engagerar sig! FUCK THAT! alla som var i kungsträdgården är retards!
Manifestationen saknade helt politisk grund, ett jävla intetsägande jippo som enbart stärker borgerligheten. Värst av allt är hur många socialdemokrater köper bilden av ett ökande gatuvåld och ger sitt stöd till sådana här skitinitiativ.
Stockholm City delas ut gratis i enorma upplagor driver den idiotiske cehfredaktören Mikael Nestius felaktiga teser, han skriver:
”Under täckmanteln att de slåss mot rasister och nazister har organisationen Afa, antifascistisk aktion, rättfärdigat urskiljningslöst våld mot andra människor.”
Detta är det enda som skrivs om AFA, som om det vore en objektiv sannaing att AFA går runt och brukar våld mot vem som helst. Det gör dem inte. AFA startades under 90-talet då nynazistvågen var som störst, en situation där vänstergrupperingar aldrig kune räkna med att få stöd från polisen då nazister kom och attackerade deras arrangemang. AFA har gjort mycket i kampen mot den svenska nynazismen. Då, under 90-talet, var AFA ute i skolorna och föreläste för liberala ungdomsförbundet om nazismens våld, udag kastar alla skit på dem. Det intrressanta är att Mikael Nestius nämner AFA men inte nazisterna, som ökar i antal och i brutalitet, förmodligen har mikael nazisympatier. VAd skulle annars vara förklaringen?

Våldsdebbaten borde handla om hur till exempel ung vänster attackeras av nazister och polisen är så jävla inkompetent att de inte gör någonting för att skydda dem, inte tar nazismens våld på allvar. Det är under en inkompetent polismakt som behov av garden där medborgare skyddar varandra istället för att skänka tillit åt statens våldsmonopol bildas, AFA är ett sådant garde. På grund av en inkompetent polis bildas grupper som AFA.
Att borgerliga skribenter inte bryr sig om nazismens brott är kanske självklar, bor man i farsta och arrangerar en antinazistisk konsert finns det risk att man dödas av nazister. Bor man på östermalm och dör i ett bråk efter en fest så känner ens föräldrar journalister.
Att överklassen börjat döda varandra skiter jag blanka fan i. Hela debbaten är snedvriden. Bättre att den unga bourgoassien dödar varandra än att de som alltid riktar sitt våld mot arbetarklassen.

Snubben är alltså 21 år gammal och stavar såhär illa. Bara det säger något om det intellektuella klimatet i SSU. Resten är knappt ens värt att kommentera.

Ett svar

  1. Jämför man med den text som kom upp sedan det bisarra inlägget tagits bort så noterar man snabbt en avsevärd skillnad i stavning. Så antingens skrevs det första i affekt eller i berusning, eller så har partiet producerat en välskriven ursäkt att publicera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: